Primavara si frumusetile ei | 6n.ro
10:58 pm - Friday January 30, 2015

Primavara si frumusetile eiGingas isi iveste capsorul din pamant si ne aduce vestea cea mult asteptata: “A sosit primavara!” Ghiocelul- mesagerul primaverii- este dovada ca natura “prinde viata” din nou, dornica sa ne ofere frumusetile ei, care ne incanta de fiecare data.

Se spune ca primavara este cea mai tanara fiica a anului care ne aduce voia buna si intreg alaiul ei de flori, lumina si culoare. Natura intreaga reinvie si capata o frumusete care ne indeamna sa petrecem mai mult timp in acest  cadrul minunat.

Ce poate fi mai frumos decat o plimbare in aer liber, pe un camp inflorit, la marginea unui lac? Un colt de Rai, plin de liniste, “acompaniat” de trilul suav al pasarilor.

Peisajele in culori frumos imbinate ne determina sa fim mai optimisti, mai veseli si mai energici si sa acordam poate mai multa atentie si importanta naturii.

Un alt simbol al sosirii primaverii este martisorul, pe care doamnele si domnisoarele il primesc de la iubiti, soti, prieteni, colegi sau parinti, in fiecare an de 1 Martie, urmand ca in aceeasi luna, in data de 8, sa celebram Ziua Femeii, motiv pentru care florile, cu toata splendoarea lor sunt gata sa fie daruite spre a bucura sufletele doamnelor si spre a le reaminti de sosirea primaverii.

Sa ne bucuram, deci, de fiecare coltisor al naturii si sa o pretuim in acelasi timp, mai mult, deoarece are multe lucruri minunate de oferit!

Filed in: Natura

No comments yet.

Leave a Reply