Vopsea de par fara amoniac | 6n.ro
10:50 am - Friday January 30, 2015

Vopsea de par fara amoniacVopseaua  de par fara amoniac  este folosita din ce in ce mai des pentru o vopsire mai protejata a parului. Aceasta vopsea nu distruge firul de par, dimpotriva, il fortifica si restabileste structura acestuia.

Factorii care au o influenta in rezultatul vopsirii parului sunt:
– nuanta initiala a parului si prezenta parului carunt
– textura parului
– produsele cu care a fost tratat parul

Inainte de a incepe colorarea parului este necesar sa stabiliti in primul rand exact nuanta initiala a parului si culoarea pe care doriti sa o obtineti in urma acestei proceduri.

La alegerea culorii ar trebui sa  stiti ca nuantele aurii se vor aprecia cu jumatate de nuanta mai deschis. Daca aveti dubii in acest sens, alegeti o nuanta mai deschisa, deoarece ea poate fi indreptata mai usor decat cea inchisa.

In cea ce  priveste parul carunt, aveti de ales intre vopsirea parului sau doar nuantarea acestuia. Daca parul este carut , se recomanda vopsirea . Nu omiteti faptul ca pe parul carunt culorile de nuanta mai deschisa vor fi foarte stridente.

Fiecare seambalaj de vopsea contine: 1 tub cu vopsea ,1 flacon cu emulsie fixativa , 1 flacon cu balsam si 1 pereche de manusi de protectie. Dupa ce ati creat compozitia necesara , aplicati pe parul nespalat amestecul obtinut, cu un pieptene sau pensula speciala pentru un asemenea procedeu. Lasati vopseaua sa actioneze pentru aproximativ 15-30 minute, dupa care spalati vopseaua cu apa calda de preferat si sampon.  Aplicati pe par putin balsam si nu este necesar ca mai apoi sa-l spalati, lasati-l asa, pentru un rezultat cat mai bun.

 Cateva nume de vopsea fara amoniac : Sano Tint, En Vogue, Revlon, Herba Tint, L’Oreal, Garnier, Krasa, Color& Soin, etc.

 

Filed in: Moda

No comments yet.

Leave a Reply